två kollegor

Professional Services – stöttar dig

Våra järnstarka konsulter (Professional Services) stöttar ditt företag i vardagliga frågor såväl som i oväntade situationer. Stark substansexpertis i kombination med systemexpertis garanterar dig den bästa hjälpen i din verksamhet.

kvinnan jobbar

Enkel och snabb driftsättning

Det går snabbt och enkelt att distribuera Clausions system. Bekanta konsulter kommer att fortsätta med ditt företag även efter implementeringsprojektet, så du kan vara säker på att de känner till de olika nyanserna i din systemmiljö och ditt företag.

man with laptop

Administratörstjänst

Ibland överraskar livet, i så fall är det bra att veta att hjälpen är nära. Oavsett om det är tillfällig resursbrist på grund av föräldraledighet, årsledighet eller lång sjukskrivning hjälper Clausion till. Ibland måste företag, särskilt noterade företag, till och med ta hänsyn till resursbrist i sin riskplan. Tack vare sin starka kompetens kan Clausions konsulter tillfälligt hoppa in i företagets administration för att till exempel hjälpa till med att göra bokslutet klart.

Stöd för bokslut

Varje person som arbetar med ekonomi vet att tidpunkten för bokslutet är den mest hektiska tiden på året. Clausion stödjer dig under rapporteringsprocessen så att arbetet löper smidigt även då.

Våra konsulter är inbokade för att hjälpa till med bokslutet i god tid, så var förberedd och se till att få stöd när det är dags för bokslutet.

Läs vad våra kunder tycker:

”Samarbetet har varit otroligt – vi har toppkonsulter. Ofta är det ett problem i systemprojekt att vi ekonomer talar ett annat språk än den tekniska typen som sitter på motsatta sida av bordet – så är det inte med Clausion. Konsulterna är ekonomibranchens virtuoser, som även kan den tekniska sidan av systemet ingående. Detta har varit en väldigt stor fördel.”

Anneli Raskila, Ekonomichef, Parmaco

 ”Vi på Elenia är väldigt systemorienterade och vi vill göra saker och förstå dem själva. Samarbetet med Clausion har varit riktigt trevligt. Jag uppskattar särskilt att Clausions systemkonsulter talar samma ekonomispråk som oss.”

Taru Suutari, Ekonomichef, Elenia

Oavsett om dina behov är något av ovanstående, underhållsrådgivning, affärsarrangemang i systemet eller genomgång av bästa praxis, finns Professional Services här för dig.