data on devices

Siffror du kan lita på

Clausion fungerar som ett nervcenter för finans- och ekonomiavdelningen genom sin roll som integrerad hubb mellan flertalet affärs- och verksamhetssystem. All data finns tillgänglig för verksamhetsplanering, rapportering och koncernkonsolidering. Enhetlig data garanterar att du kan lita på siffrorna.

Tack vare molnet – kan du arbeta när som helst, var som helst, så länge du har tillgång till internet. Spill inte tid på att samla in data, fokusera istället på att analysera den och ge ditt företag bäst chans att lyckas.

ipad käyttäjä

Planeringssystemet för transparent planering i realtid

Clausion verksamhetsplanering kombinerar finansiell planering, rapportering med flerdimensionell operationell planering. Systemet samlar in all verksamhetsdata – på ett säkert och tillförlitligt sätt, i ett enhetligt format. Lägg din tid på att analysera och fatta beslut, istället för på själva inhämtningen av data och underlag. Clausion verksamhetsplanering är utformad för att underlätta ditt företags dagliga rutiner och kritiska beslut.

En komplett lösning för koncernkonsolidering

Koncernkonsolidering kan vara enkelt och smidigt – när du använder en komplett lösning utformad för att göra det så. Automatisera processer och använd färdiga mallar baserade på den senaste standarden: gör IFRS- och K3-rapportering enkelt.
Dedikerade experter från Clausion hjälper dig med alla konsolideringsrelaterade frågor längs vägen. Fördela din arbetstid rätt och spar tid med automatiserade rutiner.

 

Smarta och datadrivna beslut

Data är kärnan i Clausion. Vill du ha en färdig och komplett lösning för koncernkonsolidering, eller vill du vässa er verksamhetsplanering och rapportering? Eller både och? Oavsett, med Clausion fattar du smarta och datadrivna beslut för din verksamhet.

Vill du boosta din verksamhet? Kontakta oss för mer information!