laptop with data

Visualisera era siffror

Clausion erbjuder många utmärkta möjligheter att tillgodose era behov av BI-verktyg. Vår unika kalkylbladsteknologi inkluderar ett diversifierat sätt att visualisera era nyckeltal. Vi tillhandahåller även en uppdaterad integrationsmodul för alla större BI-plattformar, om det passar er BI-strategi bättre.

Precis som med all rapportering i Clausion, så erbjuder Clausion flexibilitet för att passa era BI-behov – starta smått, sikta högt.

numbers on ipad

Med Clausion behöver ni inga separata datalager eller team med dataanalytiker för att komma igång. Alla rapportstrukturer och användarbehörigheter är standardfunktionalitet i Clausion. Alla ”controller-användare” blir utbildade att skapa skinande KPI-grafer. Visualisera den dolda insikten som finns i er data med Clausion.

Integration? Inget problem

Integration – om ditt företag har valt att använda ett separat BI-verktyg har vi färdiga sätt att överföra data mellan systemen. Alla strukturer och användarrättigheter följer med – du kan enkelt få ut mer av ert befintliga BI-verktyg med Clausion.

Låter intressant?

Lämna ditt kontaktuppgifter då återkommer vi snart.