data on paper

En komplett lösning för konsolidering och koncernredovisning

Spenderar du omfattande tid på att hantera samma siffror och data om och om igen? Förenkla ditt arbete och automatisera de återkommande uppgifterna. Tack vare färdiga rapportmallar utformade efter den senaste standarden – har konsolidering och koncernredovisning aldrig varit så smidigt som nu.

ipad käyttäjä

En komplett lösning för konsolidering och koncernredovisning som går snabbt och enkelt att implementera

Clausion innehåller många intelligenta och unika finesser för att supportera och effektivisera er konsolideringsprocess, vilket gör ditt arbete roligare och enklare.

Oavsett om du hanterar ändringar till följd av sammanslagningar, uppköp eller legala krav, så är ändringar och uppdateringar något som du hanterar enkelt med de befintliga mallarna. Slösa inte tid på att hantera ändringar när det jobbet redan är hanterat för dig.

Datan syöttö paperille

Enkelt att implementera, enkelt att använda

Clausion är känd för sin användarvänlighet. Implementeringsprocessen av Clausion har utformats för att gå lätt, snabbt och enkelt. Efter slutförd implementering kan du som kund – om du så önskar – välja att själv underhålla och vidareutveckla lösningen utan att involvera Clausions konsulter.

Om du vill ha vår hjälp finns vår support och våra specialistkonsulter inte mer än ett samtal bort.

balloons in the sky

Synergieffekter genom att kombinera koncernkonsolidering med verksamhetsplanering

Clausion erbjuder mycket mer än en smart och effektiv lösning för konsolidering och koncernredovisning. Kombinera konsolidering med Clausions verksamhetsplanering och använd er data i flera dimensioner – allt i en och samma plattform. Lösningen för verksamhetsplanering omfattar effektiva sätt att hantera exempelvis finansiell planering, operativ planering, budgetering och prognostisering.

Med Clausion får du alltid:

  • En helt integrerad lösning för verksamhetsplanering och koncernkonsolidering.
  • Enkel integration med andra system, som exempelvis affärssystem (ERP, CRM eller andra system).
  • Snabb och enkel implementering.
  • Utbildningar.
  • Tillgång till dedikerad kundsupport och konsulter som alltid besitter den senaste branschkunskapen.

Systemutveckling tillsammans med kunderna

Clausions verktyg har utvecklats tillsammans med våra kunder – baserat på verkliga behov hos verkliga användare. Detta gör Clausion till ett unikt finanshanteringsverktyg som är lätt att använda och går snabbt att implementera.

”Jag uppmuntrar alla kunder att ge feedback till sin systemleverantör.”

Ulla Tuohino, Lehto Group

Vill du göra ditt liv med konsolidering och koncernredovisning lättare?