workplace team

Bättre beslut för sin verksamhet

Clausion är ett oberoende och erfaret tillväxtföretag som erbjuder molnbaserade lösningar med tillhörande tjänster för företagsledning som hjälper våra kunder att lyckas i sin vardag. Clausions lösningar är enkla att såväl använda som att implementera. Vår konsulter har omfattande erfarenhet och finns här för att hjälpa dig.

vuoren valloittaminen ja voittaminen

Tillväxtföretag med år av erfarenhet

Clausion grundades i Mars 2018 när Basware sålde sin verksamhet inom Financial Management till Verdane. Clausion har en framgångsrik och solid historik som leverantör av mjukvara och tjänster inom Financial Management under de senaste 25 åren.

Sedan maj 2022 Clausion har varit en del av insightsoftware.

Vår personal består av närmare 100 experter inom finans och systemutveckling. Vi arbetar inom forskning & utveckling, consulting, kundsupport, sälj och marknad.

Clausion har en stor kundbas bestående av hundratals stora och medelstora kunder inom såväl privat som offentlig sektor. Våra kunder omfattar såväl de största pensionsbolagen, banker, kommuner och servicecenter som flertalet internationellt verksamma börsnoterade och privata företag i olika branscher.

Med sina molnbaserade lösningar hjälper Clausion företag att ta bättre beslut i sin dagliga verksamhet.

Intresserad?